شرکت پاسارگاد طراح، سازنده و مجری برتر در زمینهی پروژههای تفریحی و توریستی پردرآمد؛ قادر به اجرای جدیدترین پروژههای خلاقانهی توریستی و تفریحی، رستورانها و هتلهای خاص و ساختمانهایی با معماری عجیب و منحصر به فرد است که برای اولین بار در ایران و جهان ساخته میشود.
ربات ماشین قابل برنامهریزی است با توانایی انجام مجموعه کارهای پیچیده بهصورت خودکار که جایگزین تلاش انسانی میشود در حالی که ممکن است در ظاهر شبیه انسانها نباشد و ظاهر آن اهمیتی ندارد.
رباتها، با تقلید ظاهر موجودات زنده و یا شبیهسازی حرکات آنها، حس هوشمند بودن و یا توانایی فکر کردن را به انسان القا کنند.
انواع مختلفی رباتها شامل: رباتهای انساننما، رباتهای صنعتی، رباتهای جراحی پزشکی، رباتهای کمک به بیماران، رباتهای سگ درمانی، رباتهای کوچک که از هوش جمعی بهره میبرند، پهبادهایی مانند هواپیمای بدون سرنشین MQ-1 Predator و حتی رباتهای میکروسکوپی(نانو رباتها) میشوند.
شرکت آریا گستر پاسارگاد خاوران
ساخت ربات سفارش گیرنده تماما توسط مهندسین ایرانی و در داخل مرزهای خودمان صورت میگیرد، این اقدام جسورانه و قابل احترامی است که وطنی بودن این پروژه را بیشتر کرده و اعتماد به نفس ما را نیز بالا میبرد.
پر طرفدارترین رستوران، رستوران رباتیک با رباتهای واقعی است.
در لحظهی ورود به شما خوشامدگویی کنند، شمارهی میز خالی را اعلام و از شما پذیرایی کنند! در آخر و پس از صرف غذا نیز، صورت حساب را نزد شما آورده و تسویه حساب را انجام دهند!
زیرا کودکان از مشتریان پر و پا قرص این رستوران رباتیک هستند و با دیدن آنها شگفت زده میشوند و همچنین ناگفته نماند؛ افراد بزرگسال نیز از این که بتوانند با نوستالژی دوران کودکی خود، حرف برنند و عکس بگیرند، لذت میبرند. پس مطمئنا اغلب افراد در هر سن و سالی میتوانند جزو مشتاقان این رستوران جذاب و هیجان انگیز باشند.
ساده سازی فرآیند پخت و پز، کاهش هزینههای عملیاتی، ارائهی تجربهی بهتر به غذاخوریها.
نگرانی عمده در مورد بکارگیری رباتها، تأثیر آن بر اشتغال است. بله، رستورانها باید تلاش کنند تا ضمن بهبود خدمات و امور مالی خود، تعادلی بین اتوماسیون و اشتغال انسان ایجاد کنند. یک رستوران نیمه اتوماتیک با رباتهایی که به کارهای روزمره محدود میشوند، میتواند بهترین شرط بندی برای رستورانها و مشتریان باشد.
۴ نوع هستند که رباتهای واقعی، رباتهای واقعی اما ساده، ربات نوار نقاله و ربات سرآشپز را شامل میشوند.
شرکت پاسارگاد به عنوان اولین سازندهی این نوع از ربات، چنین قابلیتیهایی را برای آنها تعریف کرده است:
لهجه و نوع لحن ربات میتواند به سفارش مشتری عوض شود، همچنین از دیگر قابلیتهای منحصر به فرد ربات طراحی شده آن است که امکان گفتن جملات، به صورت آنلاین و بداهه نیز دارد. البته به وسیله اپراتور!
علاوه بر این، دارای قابلیت انتقال آنلاین صدای مشتری و در نتیجه، ارسال سریع سفارش به آشپزخانه بوده که تمامی این موارد باعث ارائهی خدمات در کوتاهترین زمان ممکن میشود.
در سبک دوم، کارکرد رباتها دقیقا مانند سبک اول بوده با این تفاوت که دارای طراحی سادهتر هستند و شکل و شمایل آنها شبیه انسان نیست.
حذف ترافیک مشتریان در پشت صندوق در هنگام ثبت سفارش، ایجاد فضایی با آرامش در انتخاب غذا، ساخت غذای سفارشی و کاهش هزینههای رستوران به واسطهی حذف نیروی انسانی، امکان تولید میزهای لمسی رستوران در ابعاد و اشکال مختلف میباشد که میتوان میزهای دو نفر، چهار نفر و حتی در ابعاد میزهای دوازده نفره از دیگر ویژگیهای این محصول است.
رستوران رباتیک سبک سوم فقط در تهران اجرا شده و میتوان گفت با وجود جذابیت کمتر نسبت به دو مدل قبلی، باز هم به دلیل به کار بردن ایدهای نو در نحوهی پذیرایی، با استقبال مردم مواجه شده است.
در ۳ مدل قبل، انسان در آشپزخانه مشغول تهیه غذا بوده و رباتها وظیفهی پذیرایی داشتند اما در سبک چهارم دقیقا برعکس است، رباتها در آشپزخانه مشغول آشپزی و انسانها مسئول پذیرایی هستند.
ایدهی رستوران رباتیک، به عنوان رستورانی شیک و جذاب از طریق خدمات منحصر به فردی که به مشتریان ارائه میدهد، میتواند دهها شاخهی درآمدی برای صاحبان خود ایجاد کند و این رستوران را در زمرهی پر سودترین رستورانهای ایران و جهان قرار میدهد. از جمله برگزاری مراسم خاص مانند جشن تولد و غیره
این شرکت در بهمن ماه سال ۱۳۹۲ توسط مهندس سعید صفری و به شماره ثبت ۵۰۵۱۱ تاسیس گردید و فعالیت خویش را در حوزهی ساخت رستورانهای هوایی در ایران آغاز نمود.
مدرنترین رستوران معلق در کشور عزیزمان ایران و توسط مهندسین جوان شرکت آریا گستر پاسارگاد خاوران طراحی و اجرا شد.